Avís legal

OBJECTE

El present avís legal regula l’ús i utilització del lloc web dansamontserrat.com del qual és titular MONTSERRAT CARLES GARAU.

La navegació pel lloc web li atribueix la condició d’USUARI d’aquest i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part de MONTSERRAT CARLES GARAU en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari, a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant MONTSERRAT CARLES GARAU o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i pot MONTSERRAT CARLES GARAU denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

 1. IDENTIFICACIÓ

MONTSERRAT CARLES GARAU en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

 • La seva denominació social és: MONTSERRAT CARLES GARAU
 • El seu nom comercial és: ESTUDI DANSA MONTSERRAT
 • El seu CIF és: 46336744R
 • El seu domicili social està en: BLOQUE COLL DE LILLA,ESC C,ETL, 43007 TARRAGONA – TARRAGONA

 

 1. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

 • Tel: 607788295
 • Correu electrònic: dansamontserrat@gmail.com
 • Adreça postal: BLOQUE COLL DE LILLA,ESC C,ETL, 43007 TARRAGONA – TARRAGONA

 

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i ESTUDI DANSA MONTSERRAT es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 

 1. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus informacions són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, ESTUDI DANSA MONTSERRAT pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web a la prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis sota llicències.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a ESTUDI DANSA MONTSERRAT i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de ESTUDI DANSA MONTSERRAT i a no emprar-los per, entre d’altres:

 1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de MONTSERRAT CARLES GARAU o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals ESTUDI DANSA MONTSERRAT presta els seus serveis.
 3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de ESTUDI DANSA MONTSERRAT o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
 4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de ESTUDI DANSA MONTSERRAT o de tercers.
 5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, ESTUDI DANSA MONTSERRAT o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 7. Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a ESTUDI DANSA MONTSERRAT sense que puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de ESTUDI DANSA MONTSERRAT, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre ESTUDI DANSA MONTSERRAT i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de ESTUDI DANSA MONTSERRAT dels seus continguts o serveis.

ESTUDI DANSA MONTSERRAT no es responsabilitza de l’ús que cada usuari els doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

 

3.1 EXCLUSIÓ DE RESPOSABILIDAD EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ DE LA WEB

El propietari de la web exclou qualsevol responsabilitat relacionada amb la disponibilitat, fiabilitat i continuïtat del lloc web, encara que sempre intentés restablir com més aviat millor la interrupció i en la mesura de les seves possibilitats disposar de mitjans alternatius.

ESTUDI DANSA MONTSERRAT exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 1. La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 2. La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 3. L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d’exemple, MONTSERRAT CARLES GARAU no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, ESTUDI DANSA MONTSERRAT declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. dansamontserrat.com no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. MONTSERRAT CARLES GARAU no es responsabilitza de l’establiment d’hipervíncles per part de tercers.

 

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà enviar una notificació a ESTUDI DANSA MONTSERRAT identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

 

3.3 PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

 

 1. POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

4.1 Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: MONTSERRAT CARLES GARAU

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció dansamontserrat@gmail.com.

 

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: MONTSERRAT CARLES GARAU – NIF: 46336744R – Adreça postal: BLOQUE COLL DE LILLA,ESC C,ETL, 43007 TARRAGONA – TARRAGONA  Telèfon: 607788295 – Correu electrònic: dansamontserrat@gmail.com

 

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En MONTSERRAT CARLES GARAU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions a prop dels mateixos, així com l’enviament de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

 

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades:

 • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
 • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

 

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

 

 

¿Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

 

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MONTSERRAT CARLES GARAU estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas MONTSERRAT CARLES GARAU deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

enviant un correu electrònic a dansamontserrat@gmail.com o una carta a BLOQUE COLL DE LILLA,ESC C,ETL, 43007 TARRAGONA – TARRAGONA

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es

 

 

Berta Bru Moreno

Profesora de danza clásica

Maestra de Educación Primaria y monitora y directora de Lleure.

Formada en danza clásica por la Royal Academy of Dance de Londres y Pre-comedia musical a Estudi Dansa Montserrat.

Ha trabajado como bailarina en el Port Aventura . Formó parte de la comparsa de Estudi Dansa Montserrat y participó activamente al Carnaval de Tarragona.

Actualmente compagina su trabajo como planificadora en el Hospital Universtiari Juan XXIII de Tarragona con la docencia como profesora de danza jazz infantil  Estudi Dansa Montserrat.

Noemi Delàvennat

Profesora de canto

Cantante, músico, actriz y bailarina. Después de obtener el título de artes de espectáculos musicales por el conservatorio Nadia y Lili Boulanger de París, ha actuado en diferentes producciones de teatro musical y opereta dentro y fuera de la capital francesa. Ya establecida a Tarragona desde el año 2014, forma parte de diferentes grupos en los cuales actúa con Norman Pena, Xavi de la Salud, Paco en la Luna, Samuel el Tarraco, los hermanos J.J y Richard White...

A nivel de teatro musical y corporal, ha creado: "Tú misma", pieza de teatro corporal presentada al Festival de Aviñón como teatro de calle; "Inmoviles", dirigida por Alex Manriquez y presentada al teatro Magatzem de Tarragona y "Toma tú ofrenda muertita!" con la actriz y bailarina mexicana Jandira Adriana.

Al 2020, actúa acompañada de su arpa al programa La Voz donde elige irse con el equipo de Antonio Orozco.

Actualmente está finalizando su primer álbum de composiciones originales en la cual participa Norman Pena como guitarrista.

Pertenece al equipo docente del Estudi Dansa Montserrat desde el año 2020 como profesora especialista en canto.

Pilar Villaseñor

Profesora de teatro

Natural de Tarragona, 1991. Desde pequeña muestra una predilección por la danza clásica y acaba sus estudios como bailarina de ballet clásico por la Royal Academy of Dance de Londres. Más adelante su carácter abierto y activo la hacen empendre los estudios de actriz, titulándose en técnicas de artes escénicas en la Escuela del Teatro de Barcelona el 2019. Actualmente se encuentra compaginando la docencia de Teatro en  Estudi Dansa Montserrat y los estudios de maestra de primaria en la universidad de Tarragona.

Profesionalmente ha intervenido en varios espectáculos del Estudi Dansa Montserrat, tanto en la parte técnica de microfónica como en dirección de talleres de teatro. Ha formado parte del grupos de teatro “Improductores “ y “Me hace sufrir”.

Evangelina Esteves

Profesora de claqué

Docente, bailarina y coreógrafa especializada en claqué, ballet y jazz. Titulada en Pedagogía de la Danza con más de 20 años de experiencia. Ha realizado su carrera en Argentina y España e estudios como el de Carmen Roche, Karen Taft, El Horno y NIC a Madrid y Aulas en Barcelona. Especialista dentro del teatro musical, también ha dado clases de danza clásica, jazz y claqué, dentro de prestigiosos centros como Aulas y Coco Comín. Ha realizado coreografías a musicales como “Cantando bajo la lluvia”, “La Historia interminable” y “Billy Elliot”, ha tenido experiencia en teatro musical en obras como: “La Jaula de las locas”, “Cabaret”, “El fantasma de la ópera”, “La bella y bestia”, “Fama”, “Broadway Locuras” y muchas más.

Pertenece al equipo docente del Estudi Dansa Montserrat desde el año 2022, como profesora de Tap (Claqué)

Rebeka Sánchez

Profesora de Hip Hop

Natural de Tarragona, 1991. Una vez finalizados sus estudios de secundaria, el 2008 obtiene el título de monitora de Funky y hip hop a Orthos Barcelona, pasando como profesora de Hip hop a la Academia Urban Style de Tarragona. Ha realizado una incursión dentro del mundo de la animación, actuando y bailando en el show Barrio Sésamo de Port Aventura. Participa como monitora en varios centros, como actividad extraescolar, mostrando la pasión que siente por el hip hop.

Coreógrafa y fundadora del grupo de danzas urbanas Crazy Dancers, ha realizado diferentes cursos de formación en danzas urbanas, participando en multitud de acontecimientos en grupos como Quality o Kanga.

Enriqueta Ortiz

Profesora de danza creativa

Natural de Tarragona, 1971. Inicia su afición a la danza una vez acabada su formación como maestra de Educación Infantil (Univ. Rovira i Virgili) y como Técnico Superior de Jardín de Infancia (Inst. Vidal i Barraquer). Serán estos estudios la base que después la llevará junto con la danza a la docencia con los más pequeños.

Estudia posteriormente castañuelas (método Emma Maleras), danza clásica (Royal Academy of Dance), Jazz (Escuela Danza Montserrat) y Danza Creativa (Anna Alegre).

Toma parte en los cursos de Pedagogía de las Castañuelas en Barcelona y el curso de Acondicionamiento físico para bailarines Luis Gadea a la Asociación de Escuelas por el Fomento de la Danza.
Titulada y concertista en castañuelas, forma parte del grupo TOQUES, realizando diferentes actuaciones por Cataluña y en el extranjero.

Desde el 2015 compagina la docencia de Danza Creativa y Pre-jazz con los más pequeños en el Estudi Dansa Montserrat con la dirección de la suya propia Guardería “Escola Bressol El Niuet”.

Marie Lou Renon

Profesora de contemporaneo

Nace a La Roche sur Yon, en Francia el 1993.

Desde pequeña siempre se ha interesado por las artes. Creció artísticamente haciendo sus primeros pasos como bailarina y tocando el piano. Se inició en el Moderno-Jazz, Breakdance y cursó el bachillerato de danza contemporánea. Siguió su formación como bailarina en su Francia natal en escuelas como James Carles a Toulouse y lo Studio Harmonic en París.

Después viene en Cataluña para continuar sus estudios en danza contemporánea a Cobosmika Seeds en Palamós. Se enamoró de Cataluña y puso en marcha su trayectoria profesional a Tarragona, trabajando como bailarina a Port Aventura y en otras compañías de espectáculos.

Desde 2017, es profesora de danza contemporánea, repertorio, creativo y de danzas urbanas en escuelas de la provincia de Tarragona. Desde el 2019 forma parte del equipo de l’Estudi Dansa Montserrat como profesora de danza Contemporánea.

En 2021, obtuvo el máster de danza-terapia en el Instituto IASE y creó su propia compañía de danza contemporánea, Expans'Arte, con su obra Chrysalide, combinando artes escénicas como la danza, el teatro y la música. En 2022 creó el espectáculo "Un viaje en París" y en 2023 "Colorea".

Ariadna Fàbregas

Profesora de clásico libre básico

Inicia los estudios de Danza Clásica en Tarragona, obteniendo hasta el grado Advance de la Royal Academy of Dance de Londres.

Posteriormente hace una formación profesional en el Centro de Danza de Cataluña,dirigido por Joan Boix i Roser Muñoz.

Obtiene la titucació de Teatro Musical en la prestigiosa escuela Coco Comín y continúa formándose danza jazz en el centro Som-hi Dansa  de Barcelona.

Ha sido profesora en varias escuelas de las comarcas de Tarragona.

Actualmente compagina trabajo de su tienda de danza con la docencia y pertenece al equipo docente del Estudi Dansa Montserrat desde el año 2022, como profesora de danza clásica Libre y técnica de puntas.

Anna Sempere

Profesora de clásico libre avanzado y técnicas de danza y movimiento

Arquitecta ,titulada profesional de danza clásica y contemporánea y bailarina. Se formó al Studi Isadora con Berta Vallribera y Enric Castany para seguir los suyos estudia con Varium Espacio de Movimiento, la Scuola di Danza Tagliani Luisa y Artemis Danza. Ha tenido también, aparte de los citados, como Maestros a Amapola Hightower, José Ferrán, Margarita Uranis, Julia Grecos, Ramon Ollé y Las Saxon.

Ha formado parte de las compañías Ballet de Tarragona y Ensemble Danza Estense. Como coreógrafa y bailarina a los espectáculos “Tiempo Contenido y recuerdos sin memoria”, “Mein Zuhaus”, “Espacios” y “Monsieur Bovary”. Ha tenido experiencia en la preparación de bailarines por concursos y certámenes y ha sido miembro del jurado al Concurso CND en Francia, así como ha participado a diferentes stages nacionales e internacionales como profesora invitada.

Fué Coordinadora del área de danza Contemporánea, profesora y tutora del Centro autorizado de Grado profesional de danza Artemis Playa.

Actualmente directora de la compañía “LaLatente Cia” y profesora de danza de diferentes escuelas de la provincia de Tarragona. Pertenece al equipo docente del Estudio Dansa Montserrat desde el año 2003, como profesora de danza clásica Libre y técnica de puntas, técnica de danza y movimiento, biodanza y contemporáneo avanzado.

Lourdes Sánchez

Codirectora y profesora de ballet clásico y jazz

Nacida el 1976 a Tarragona.

Después de iniciarse con estudios de peluquería y gimnástica encuentra su verdadera vocación en la danza y obtiene el título de maestra de ballet clásico por la Royal Academy of Dance de Londres, en la escuela de Isabel Porcar en Barcelona.

Seguirá su formación en el Estudi Dansa Montserrat en diferentes disciplinas: danza clásica, danza jazz, danza española, danza del vientre, danza contemporánea, hip hop, baile de salon, teatro y castañuelas (método Emma Maleras).

Esta variedad la lleva a participar en la ceremonia inaugural de los Juegos Olímpicos de Barcelona, en 1992, como bailarina.

La vinculación docente con el Estudi Dansa Montserrat empezó el 1992 donde realiza clases de clásico y jazz hasta día de hoy. Tal es su empujón y dedicación, que desde el 2000 comparte la dirección del centro con Montserrat Carles, pasando rápidamente a formar parte del aspecto docente y realizar tareas de coreografía y organización de eventoos.

Continuó su formación en la Escuela de Danza y Comedia Musical Coco Comin de Barcelona, en teatro (con Marc Montserrat), Claqué, Clásico, Base Técnica, Canto, Sevillanas y Jazz con la propia Coco Comín.

Durante los primeros años del milenio realiza una gira como bailarina de musical con la Campaña Ballantines que la llevara a diferentes lugares de la península (Sevilla, Madrid, Vigo, Malaga, Valencia, Barcelona). Posteriormente obtiene el título de maestro en Progressing Ballet Technique.

Realiza diferentes cursos para completar su formación profesional y docente: Curso de Danza y Música por niños (Anna Alegre), curso de Hip hop (Centro Màximo Arroche), Jazz avanzado (Escuela Danza Company), Pedagogía del Jazz (Víctor Rodrigo), Educación en el Movimiento (Instituto del Teatro- Marta Matriain), Curso de Ballet (Escuela Esther Moles – Royal Academy of Dance por Meritxell Paradell), Curso de Acondicionament físico por bailarines, alumnos y docentes (Luis Gadea).

Desde el 2014 viene organizando diferentes galas y eventos como miembro de la Junta de la Asociación de Profesores de las comarcas de Tarragona, así como coreógrafa del concurso Roseta Mauri, de Fantasias Mágicas de Oskar Shows y llevando la dirección artística del RAT Festival en  Estudi Dansa Montserrat.

El 2016 participa como bailarina al Disfressa d’ Or de Tarragona y el 2017 en los Juegos del Mediterráneo de Tarragona como la mascota Tarracus.

Actualmente aparte de las clases docentes y la co-dirección lleva la gestión y diseño de las redes sociales y web del centro Estudi Dansa Montserrat.

Montserrat Carles

Directora, profesora de clásico, jazz, bailes de salón y castañuelas

Fundadora de ESTUDI DANSA MONTSERRAT el 1990. Nacida el 3 de noviembre 1966 en Barcelona y comprometida con el mundo de la educación y la danza desde muy joven.

Inicia sus estudios de danza al 3 años, es maestra de educación preescolar por la Universitat Autònoma de Barcelona, maestra de danza por la Royal Academy of Dance de Londres, y maestra de música en la especialidad de castañuelas .

Ha trabajado con profesores como Coco Comín, Marc Montserrat, Victor Rodrigo, Ariadna Corbella, Madamme Elsa ,Isabel Porcar, Carmen Mechó, Emma Maleras, Consol Grau, José de Udaeta,

Entre sus estudios hay que tener presente:
- 8 Cursos de Danza Clásica Profesional del sistema inglés de la “Royal Academy of Dance of London”.
- 3 Cursos de Danza Clásica Expresiva “Danzas Educativas” del sistema inglés de la “Royal Academy of Dance of London”.
- Cursillo del Método de Danza Clásica de la Federación Catalana de Danza en la Escuela Jose de la Vega
- 2 Cursos de solfeo y piano a la Academia “Rosario Contreras” Barcelona.
- Estudios musicales de Castañuelas con el METODE EMMA MALERAS . (8 años de duración).
- Subcampeona de España de las 10 danzas en BAILE DE SALO (Standard y Latinos).
- Exámenes de Medalla de Bronce, Plata y Oro con las dos especialidades de Baile de Salón (Standard y Latinos).

Actualmente y durante más de 17 años sigue formándose en la especialidad de Jazz Musical con la reconocida maestro Coco Comin en su propia escuela (Barcelona) ,con el maestro Victor Rodrigo y  con la maestra Ariadna Corbella.

Después de trabajar como maestra de danza en diferentes escuelas de Barcelona se traslada a Tarragona y decide fundar su propio centro ESTUDI DANSA MONTSERRAT, el 1990, donde se cursan las asignaturas básicas para el  estudio y la preparación de la Comedia Musical: danza clásica, Creativa, jazz, claqué, hip hop, contemporánea, comercial, Teatro e Interpretación y Canto.

Directora Pedagógica de los Estudios de pre-comedia Musical desde 2011 en su propio centro Estudi Dansa Montserrat formando a jóvenes en Danza, Teatro y Canto, para acceder preparados en los Centros Profesionales de comedia musical del país.

Su dedicación plena en corazón y alma a su escuela la llevan a realizar espectáculos inspirándose con Disney ,libros y Poemas con sus alumnas.Produce como directora artística y productora durante sus  primeros 10 años de escuela :
- 10ª CUMPLEAÑOS Estudi Dansa Montserrat 2000
- “ Blancanieves” 1998
- “ Pocahontas” 1997
- “Juan Salvador Gaviota” 1996
- “ Nocturno en el *Viejo *Parque” 1995
- “ La Bella y la Bestia” 1994
- “ La Sirenita ” 1993
- “ La Bella Durmiente” 1992

Después tuvo la imperiosa necesidad de elaborar y plasmar sus propias ideas en el escenario. En colaboración con Marina Mutis (maestra de teatro y escritora) consiguió su objetivo: realizar espectáculos de creación propia, combinando a la vez las tres artes del musical: DANZA, TEATRO Y CANTO

En la producción “Gaudí del Tiempo” colaboró con Nuria Borras como maestra de interpretación y escritora del texto.

Ha dirigido y producido las siguientes obras de creación propia:
- “Estem de Festa Major” 2022 (30+2 aniversario)
- “El Present de l’avui ” 2021 (grabado a exteriores)
- “Gaudí del Tiemps” 2018
- “Volar Alto” 2016
- “A Scena” 2014
- “El Libro de Las Almas” 2012
- “Gràcias” 2010 (20 aniversario)
- “Los senderos del Universo” 2008
- “Lo trébol Mágico” 2006
- “La Caixa de Pandora” 2004
- “La Historia Interminable” 2002

Bailarina de máximo nivel nacional de Baile de Salón de Competición, desde 1997. consiguió el título de subcampeona de España de las 10 Danzas (Standars y Latinos), 5° clasificada en el Campeonato de España de Bailes Latinos y 3° clasificada en Bailes Standard el 2002.

Como Coreógrafa de musical hace una gira con la Campaña Ballantines que la llevara a diferentes lugares de la península (Sevilla, Madrid, Vigo, Malaga, Valencia, Barcelona)

Durante años ha organizando diferentes galas,eventos y colonias de verano de musical de la provincia de Tarragona como miembro de la Junta de la Asociación de Profesores de las comarcas de Tarragona.

Trabajó como coreógrafa en el espectáculo Fantasias Mágicas de Oskar Shows.

Miembro de Jurado del Carnaval de Tarragona del 2015

Del 2016 al 2018 coreógrafa de la comparsa Estudi Dansa Montserrat en la Rua de la artesanía y la Disfressa d’Or de Tarragona representando “Avatar” 2016,”El Sobrerero Loco 2017 ganando el 2° Premio la Disfressa d’Or  y ”Las Ninfes 2018”.

EN EL MUNDO DE LA MÚSICA

El 1998 formaliza sus estudios de castañuelas con el Método Emma Malera, bajo la dirección de Consol Grau y de la propia autora Emma Maleras, acabando el 1996 con una calificación de excelente.

Estudió nociones básicas de solfeo y piano en la escuela Artes del Ritmo (Barcelona) escogiendo finalmente las castañuelas como instrumento predilecto.

Maestra de castañuelas, desde 1993, de varios niveles en la escuela de danza que dirige.

Miembro de  TOCS, coro de castañuelas Emma Maleras desde 1991, dirigido por Consol Grau

Ha realizados diferentes conciertos y actuaciones en varios teatros de Cataluña y también en el extranjero en el  Teatro Nacional de Marsella (Francia), Teatro Gimnase de la Ópera de Avignon (Francia), al Teatro Metropol de Tarragona (España) y a la Iglesia de Saanen de Gstaad (*Suiza) durante la cel·lebració del reconocido Festival de Música Las Sommets Musicaux de Gstaad , al Auditorio Pau Casals y el Auditorio de Salou, en el Auditorio de Vila-seca y el auditorio de San Julià de Loria en Andorra, Sitges en el Homenaje a Jose Udaeta; a Alcora (Castelló), en el Palau de la Música de Barcelona, al Festival Udaeta con la Copla Girona en Sant Pere de Ribes, etc...

Imparte junto con Consol Grau, cursos de la técnica y pedagogía del Método de Emma Maleras y obras diversas a Wiesbaden (Alemania) y también a Berlin (Alemania).

Miembro del tribunal de los exàmenes  de castañuelas del Método Emma Maleras en Cataluña y enWiesbaden (Alemania).

Txell Marsol

Profesora de Hip Hop y Comercial Dance

Bailarina profesional. Inicia sus estudios de artes escénicas en Eolia, para continuar con el bachillerato escénico a las Escuelas Pías Nuestras Señora-Memory. Sus primeras intervenciones serán en los talleres de  musicales de “West Side Story”, “Moulin Rouge” I “In the heights”.

Sigue formándose en el centro Coco Comín en comedia musical graduándose de Post grado de jazz, hip hop, ballet, moderno jazz, comercial dance, claqué, canto y teatro.

Actúa en diferentes espectáculos como “Miss Saigón”, “Miserables”, “Show time” Y “Línea vermella”. Un año en la escuela Aulas donde forma parte del espectáculo tealtral “Mu-da-té”, da paso a su pasión, la danza urbana y el Broadway Jazz. Se formará a Dance Escool, Pineapple Dance Studio y Studio 68 en Londres. Posteriormente realizará estudios de interpretación ante camera en el Estudio Karloff.

Ha sido miembro de las compañías Mommas Crew (danza urbana), Stage Door (moderno jazz) y participado en el musical amateur “On Broadway”.

Profesora en diferentes centros y en diferentes modalidades: Esteher Anión, Driss Danza, Mas Boadella y Duosport, Dos en danza,y Stage Door.

Actualmente pertenece al equipo docente del Estudi Dansa Montserrat desde el año 2021, como profesora de Hip hop y comercial dance.

es_ESSpanish